Liciten les obres de construcció del parc de bombers d’Olocau

bombers

José María Ángel: “Serà una base clau per a protegir el parc natural de la Serra Calderona”

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha tret a licitació el projecte d’obres del nou parc d’emergències de bombers i bomberes forestals d’Olocau, amb un pressupost de 1,45 milions d’euros. Aquesta nova infraestructura serà un edifici de 750 metres quadrats, amb dues plantes, i albergarà dependències per a cobrir totes les necessitats dels professionals.

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha destacat la importància d’aquesta base ja que es “la seua situació estratègica, en un dels principals pulmons verds de la Comunitat Valenciana, garanteix una resposta més ràpida i eficaç”. A més, ha subratllat que “la Generalitat, amb el seu compromís inversor per a fer front a les emergències, continua teixint el mapa de les bases d’emergència amb un punt més que ens permetrà estar millor preparats”.

El projecte del futur parc d’emergències preveu la construcció d’un edifici que cobrirà de manera idònia les necessitats dels bombers i bomberes forestals, amb instal·lacions per a hangar de vehicles d’incendis, vestuaris, gimnàs, magatzem, despatxos, cuina, saló-menjador, lavabos i aula de formació. La parcel·la en la qual es construiran les instal·lacions està situada en les proximitats a la carretera que uneix les poblacions d’Olocau i Bétera, un enclavament que compta amb fàcil accés i pròxim al parc natural de la Serra Calderona.

Aquesta actuació forma part del Pla d’Infraestructures que la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha posat en marxa per a ampliar, millorar i adequar les bases d’emergències del servei de bombers i bomberes forestals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà