Merche Agustí, premiada pels seus 43 anys de treball a l’Ajuntament d’Olocau

Foto gala 'Hacemos que las mujeres cuenten'

En la gala ‘Fem que les dones compten’

La treballadora de l’Ajuntament d’Olocau Merche Agustí ha rebut un dels guardons dels premis ‘Fem que les dones compten’ de la Diputació de València de la categoria ‘Tota una vida’, un reconeixement a la seua tasca de servei públic. 

La cerimònia, celebrada a la sala Alfons el Magnànim del Centre Cultural La Beneficència de València, va comptar amb l’assistència de membres de la seua família i de l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, i de la regidora d’Igualtat i Dona, Olga Brínquez. 

L’objectiu de la iniciativa ‘Fem que les dones compten’ és posar en valor la trajectòria i els assoliments de dones que han tingut un paper rellevant en els seus municipis. Per això, l’acte, presentat per Regina Campos, presidenta de Fademur, es va caracteritzar per la seua emotivitat. Merche no sabia que anava a ser premiada i que l’entrega del guardó, per part de la diputada d’Igualtat Eli García, va estar acompanyada per la projecció d’un vídeo homenatge. 

D’aquesta manera, es va destacar el treball que, durant 43 anys, va realitzar al servei del poble d’Olocau com a administrativa i ajudant al bon funcionament de la instituciósempre que era necessari com quan va exercir de personal de protocol en l’agermanament del municipi amb Gavà.

Aixímateix, es va ferreferència al seucaràcter alegre, solidari i generós en el dia a dia amb els veïns, als qui continua ajudant actualment quan li consulten qualsevol dubte sobre qüestions administratives.

Antonio Ropero va voler “felicitar en nom del nostre poble a una persona molt volguda per tots i que sempre ha donat el millor de si per Olocau”. “El guardó que ha rebut hui Merche és molt merescut i, com a alcalde, ha sigut un gran honor poder acompanyar-la al costat de la seua família en aquest dia tan especial”, va afirmar.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà