Comencen els treballs del carril bici en el polígon de Vilamarxant 

vilamarxant

Connectarà amb el nucli urbà i les urbanitzacions del sur

Ja han començat els treballs per a dissenyar el carril bici que recorrerà el polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant amb una reunió entre Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant; Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica; Enrique Reyes, enginyer tècnic de la zona nord de Conversió i Explotació de Carreteres de la Generalitat; i l’arquitecte municipal Ignacio Docavo. 

La reunió ha servit per a intercanviar opinions sobre el nou carril bici i deliberar sobre els trams que recorrerà per a dotar-los de la major seguretat possible per a la ciutadania. 

Xavier Jorge ha afirmat que el carril bici serà “molt important per a les persones que treballen en el polígon i resideixen en el nucli urbà o en les urbanitzacions del sur ja que connectarà les dos zones”. 

“Continuem treballant per a dotar a Vilamarxant de les infraestructures necessàries per a apostar per la mobilitat sostenible. Creiem fermament en el transport verd i, per això, estem esforçant-nos perquè la nostra ciutadania puga moure’s amb seguretat amb bicicleta”, ha continuat. 

Víctor Sanchis ha reafirmat el compromís de l’Ajuntament en el polígon: “La nostra àrea industrial mereix les millors infraestructures i en això treballem des que van arribar al Consistori. Volem que les nostres empreses i treballadors puguen tindre els millors serveis al seu abast perquè puguen ser cada vegada més competitives”. 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà