La Confederació Hidrogràfica del Xúquer visita els treballs en el Barranc d’Olocau 

barranco olocau

S’habilitarà una senda al costat del barranc i plantaràn espècies arbòries

Sara Jiménez, de la Unitat de suport a la Presidència de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, ha visitat Olocau aquest matí per a comprovar l’estat dels treballs de neteja i millora que s’estan duent a terme en el barranc i el seu entorn amb l’alcalde Antonio Ropero i el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Pascual Esteve. 

Al llarg del recorregut, Jiménez ha sigut informada de les tasques que s’han realitzat en diferents zones (buidar i condicionar el terreny, recuperació d’espais naturals). A més, s’ha dialogat sobre pròximes actuacions, com habilitar una senda al costat del barranc i plantar diverses espècies arbòries en sectors concrets del terreny.

“Ha sigut una visita molt productiva, ja que hem pogut mostrar el punt en el qual es troben actualment els treballs i conéixer els següents passos que hem de donar per a continuar avançant”, ha assegurat Ropero. Així mateix, el primer edil ha qualificat aquesta actuació -realitzada per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olocau- com a “prioritària“, ja que, amb ella, “estem recuperant una zona d’incalculable valor mediambiental i posant en valor el patrimoni natural del nostre poble”.  

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà