Avancen les obres de l’Àrea Central de l’Eliana

obres eliana

La primera fase se centra en el carrer Puríssima

Les obres de reordenació avancen en l’Àrea Central de l’Eliana. Les actuacions d’aquesta primera fase del projecte se centren al carrer Puríssima i estan consistint en la renovació, ampliació i repavimentació de les voreres, noves calçades, enllumenat d’acord amb la resta del nucli urbà i nou mobiliari format per jardineres i papereres. Aquesta fase, es completarà el mes vinent de febrer i inclourà també el carrer General Pastor.

Les obres, que van començar el mes de setembre passat, compten amb una inversió de 294.879 euros i buscarà convertir els carrers del centre de la localitat en semipeatonales, duplicant l’espai de voreres i han servit també per a substituir les antigues instal·lacions d’aigua potable i enllumenat públic, així com millorar la xarxa de sanejament i pluvials.

Aquest programa d’urbanisme tàctic, que s’ampliarà amb una segona fase als carrers Verge del Carme, Major i Forces Armades, busca pacificar el trànsit, guanyar espai segur en la vorera per al vianant i aconseguir amples de circulació accessibles.

Per al primer edil, Salva Torrent, es tracta d’una actuació necessària que busca convertir l’Eliana en una ciutat més amable, pensada per a les persones, on els vehicles han d’estacionar en els aparcaments dissuasius i acostar-se al centre passejant.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà