L’Oficina de Turisme d’Olocau rep la ‘Q de Qualitat Turística’

Foto Q de Calidad Turística

Una certificació concedida per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola

El passat 4 de maig, l’Oficina de Turisme d’Olocau va rebre la certificació que l’acredita com a mereixedora de la marca ‘Q de Qualitat Turística’. Aquest distintiu, atorgat per l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, té com a objectiu reconéixer aquells establiments que compleixen amb uns determinats estàndards i requisits de qualitat pel que fa al servei i als productes que ofereixen a clients i visitants.


La concessió d’aquesta qualificació, vàlida per als pròxims 3 anys, suposa per a la Tourist Info del municipi comptar amb un segell de prestigi, que garanteix la professionalitat, la satisfacció i la fiabilitat, la qual cosa es tradueix en una major promoció de cara a l’arribada de més visitants i en un factor diferenciador dins del sector turístic.


En paraules de l’alcalde, Antonio Ropero, aquesta certificació “és una mostra del gran treball que es realitza des de Turisme Olocau per a prestar un servei de la màxima qualitat a totes les persones que venen a conéixer-nos i, per això, m’agradaria agrair a la Regidoria de Turisme i a la plantilla de la Tourist Info la seua tasca i donar-los la meua més sincera enhorabona”. “El nostre poble és un destí cada vegada més atractiu per a turistes i visitants i la ‘Q de Qualitat Turística’ ens ajudarà a continuar creixent en aquest àmbit tan important per a l’economia local”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà