Olocau renova la seua ‘Q Qualitat Turística’ en Fitur

olocau fitur

L’alcalde ha estat present en actes i reunions durant la fira

Entre el 24 i el 28 de gener, s’estàcelebrant en Ifema la Fira Internacional de Turisme (Fitur). Una cita, la més important del sector a nivell nacional, a la qual ha assistit l’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, per a conéixer les últimes novetats, tendències i productes turístics, i per a representar al municipi donant a conéixer les seues propostes. 

El primer edil, qui hi ha viatjat amb l’arqueòleg i guiaturístic Víctor Chaos, ha estat present en esdeveniments i reunions en elsquals ha pogut intercanviar experiències i establir sinergies de cara al creixement de la marca Turisme Olocau. 

Ropero va participar en el Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur en companyia d’alcaldes i del president de la Generalitat, Carlos Mazón i va acudir a la ‘Noche Q’ i a l’entrega dels ‘Premios Q 2024’ en la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles.

Uns actes presidits pel ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, en els quals es va reconéixer a les empreses i institucions que han renovat o certificat per primera vegada les marques ‘Q Qualitat Turística’ com l’Oficina de Turisme d’Olocau i ‘S Sostenibilitat Turística’ durant el 2023.

L’alcalde ha estat durant estes jornades en els expositors de València Turisme i de l’Associació Espanyola de Festes i Recreacions Històriques (de la qualés membre Olocau), i ha aprofitat per a difondre els atractius de la localitat amb especial èmfasi en l’extraordinari patrimoni històric i mediambiental i en esdeveniments com la Iberfesta.

“Sempre és un plaer acudir a esta fira i poder mostrar l’enorme potencial d’Olocau en un aparador tan important i prestigiós”, ha assegurat el primer edil. En este sentit, Ropero ha afirmat, que estos dies en Fitur “han servitper a seguir creixent i per a avançar en el desenvolupament d’una estrategia turística que ens està permetent augmentar cada any el número visitants i consolidar el nostre municipi com a destí de referència per als amants de la cultura i de la naturalesa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà