Olocau rep al jurat de ‘Viles en Flor’

viles en flor Olocau

El programa reconeix la tasca dels municipis per millorar els espais verds

El jurat del programa ‘Viles en Flor’ ha visitat Olocau per a examinar el treball realitzat per l’Ajuntament en matèria d’enjardinament i ornamentació floral. Esta iniciativa, promoguda per ASFPLANT (Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana), vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del territori mitjançant el reconeixement dels projectes posats en marxa en esta matèriapelsmunicipis.

L’alcalde, Antonio Ropero, ha acompanyat les representants de ‘Viles en Flor’ i ha explicat les actuacions que s’handut a terme per a millorar els espais verds de la localitat i l’aposta de l’Ajuntament per la sostenibilitat i per la recuperació d’espècies vegetals.

En este sentit, han passejat per alguns dels punt smés bells del nucli urbà, han comprovat el resultat de l’actuació de recuperació duta a terme en el barranc i han realitzat també un recorregut per la Torre de Pardines, l’Aljub (on es trobava l’exposició del I Concurs de Dibuix Infantil de l’Associació de Moros i Cristians “El Cid” d’Olocau), la sala de l’exposició del Puntal dels Llops i l’interior de la Casa de la Senyoria. D’esta manera, el jurat ha pogut observar la perfecta combinació existent entre les diferents zones enjardinades i l’extraordinari patrimoni mediambiental.

Esta avaluaciós’emmarca en el conjunt de visites que es realitzen durantl’any a cada municipi participant amb el propòsit de premiar la tasca realitzada mitjançant les Flors d’Honor, uns distintius que s’entreguen en la Gala anual de Viles en Flor Comunitat Valenciana.

Tal com haafirmat el primer edil d’Olocau, “hui, hem pogut mostrar al jurat un dels principals atractius de la nostra població, com és l’ampliventall de zones de flora i naturalesa que posseeix, aixícom la seua connexió amb els enclavaments històrics i culturals, per la qual cosa estic convençut que s’haurà emportat una gran impressió”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà