Consulta el programa del Festival ‘Olocau d’Orella’

La segona edició se celebrarà l’11 de maig

El pròxim 11 de maig, Olocau es convertirà en l’epicentre de l’activitat cultural de la comarca amb la celebració del segon Festival de Teatre i ArtsVàries ‘Olocau d’Orella’. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament amb la plataforma El Sitio de las Palabras, i dirigi tper Jesús Ge i Mar Benegas, presenta de nou en esta segonaedició un programa variat i per a totes les edats (per a descarregar-lo, clic en el següentenllaç: https://shorturl.at/kIJKV).

Per a això, comptarà amb la presència d’artistes com els narradors Fran Pintadera i Eva Andújar, els qui ens portaran poemes i variades històries per als més xicotets; l’actriu i ‘clown’ Maria Andrés, amb una proposta que combina gestualitat i poesia; el poeta i ‘slammer’ Dani Orviz (Campió Mundial de PoetrySlam) i la seuafusió de poesia escènica i monòleg; i els acròbates locals ER Aéreos i Juanchi amb el seu espectacle ‘ESSÈNCIA’.

A més, tornaran dos iniciatives que van tindre un gran èxit l’anypassat: la ‘Jam’ de poesia infantil i ‘Poesia als balcons’, el recital itinerant que té lloc des de balcons de la localitat. Esta vegada, participaran en ell la poeta Elsa Moreno, l’escriptora Bibiana Collado, la poeta escènicaCrisal Rodríguez i la companyia Feriafónica (Jesús Ge i Antonio José Iglesias).

I tot això, en diferents escenaris repartits pel nucli urbà d’Olocau. En este sentit, un dels objectius del festival és posar en valor la bellesa dels enclavaments més icònics i dels espais amb més encant del municipi.

Al llarg de la jornada, els assistents gaudiran de les funcions en llocs com el pati de la Casa de la Senyoria, l’escalinata del carrer Sant Vicent, la plaça de la Torre de Pardines, la plaça Cervantes o la plaça de l’Ajuntament.

‘Olocau d’Orella’ és un esdeveniment de caràcter popular i desenfadat, que pretén acostar les arts escèniques a veïns i visitants. Per això, a més de proposar un ampli programa d’actuacions, ofereix la possibilitat de formar part d’ellcom a voluntaris. Els qui desitgen inscriure-s’hi poden fer-ho escrivint a l’adreça de correu electrònic olocaudorella@gmail.com.

Tal com ha assegurat l’alcalde, Antonio Ropero, “estem molt orgullosos de les propostes que hem portat, l’Ajuntament i la plataforma El Sitio de las Palabras, per a esta edició d’‘Olocau d’Orella, ja que podrem gaudir d’undia en què la cultura inundarà els carrers del nostre poble”.

“Este festival s’haconvertit en una referència dins de la comarca i de la província, per la qual cosa m’agradaria convidar a tot elsamants de les arts escèniques a visitar-nos i viure una jornada inoblidable en un marc incomparable”, ha afegit.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà