Olocau vibra amb l’òpera ‘La Ventafocs’

opera Olocau

‘Les Arts Volant’ congrega a 400 persones en la Plaça Major

La PlaçaMajor d’Olocau va acollir una de les cites culturals més importants de l’any amb la representació de l’òpera ‘La Ventafocs’. L’obra, dins del projecte de difusió cultural ‘Les Arts Volant’ (impulsat per LesArts en col·laboració amb Cultura de la Generalitat, la Diputació de València i l’Ajuntament de València), va portar al municipi un espectacle musical de primer nivell que va entusiasmar les més de 400 persones que el van presenciar.

Entre els assistents, van estar també, l’alcalde, Antonio Ropero, i els edils Pascual Esteve, Olga Brínquez i Salvador Navarret, per part de l’Equip de Govern; els regidors María José García Pitarch i Alejandro Gómez, del PP.

La funció va oferir una adaptació al valencià de ‘Cendrillon’, de Pauline Viardot, plena de color i d’originalitat. A través de les extraordinàries interpretacions dels i les cantants i del magnífica companyament al piano (formats en el Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts), els espectadors van gaudir d’un desplegament de talent i creativitat amb el qual es va narrar una història de conte plena de màgia i de fantasia.

Els protagonistes, treballadors d’unacompanyia de mudances que troben el llibre de ‘La Ventafocs’ i que decideixen representar l’obra, van omplir d’alegria i de bon humor l’escenari amb una combinació de gèneres musicals que va abastar el vals, el cuplet, la masurca o la polca.

Una producció cuidada al detall a nivell tècnic i artístic, que va portar el millor de l’òpera a la localitat, i la qualitat de la qualva ser reconeguda pel públic amb una gran ovació final.

En paraules d’Antonio Ropero, la nit d’ahir va suposar “la consolidació d’Olocau com a municipi de referència en matèria cultural, amb una programació en la qual tenen cabuda totes les manifestacions artístiques”.

Aixímateix, el primer edil va voler destacar “l’èxit aconseguit, una vegada més, tant en assistència, com en satisfacció del públic”.

Finalment, va agrair a Les Arts “la seua voluntat d’acostar el món de l’òpera i l’excel·lent treball que realitzen, que ens ha permés presenciar un espectacle digne dels millors teatres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà