Olocau adquireix un cotxe elèctric per a l’ajuda a domicili

serveis socials Olocau

El cost ha ascendit a 35.825,29 euros

L’Ajuntament d’Olocau ha adquirit un cotxe elèctric destinat a Serveis Socials que es dedicarà a la prestació del Serveis d’Ajuda a Domicili (SAD), així com a altres serveis municipals. Este vehicle substituirà el que feia eixes tasques des del 2009, la qual cosa suposarà una notable millora en termes d’eficiència.

El cost ha ascendit a 35.825,29 euros, que s’han finançat amb 28.825,29 euros de fons propis municipals i una subvenció de 7.000 euros del Programa MOVES III-VehiclesComunitat Valenciana, gestionat per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Amb el noucotxe, a més d’oferir una forma de transport que repercutirà positivament en els usuaris i usuàries del SAD i afavorirà la realització de diferents treballs, es reforça l’aposta del Consistori pel foment de les energies verdes.

En este sentit, servirà per a continuar amb el compliment del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia (del qual forma part Olocau), que promou la reducció de les emissions de CO₂ en un 40% abans del 2030, l’eficiència energètica, l’ús d’energies renovables i l’impuls de mesures per a frenar el canvi climàtic.

L’alcalde d’Olocau, Antonio Ropero, s’ha mostrat “molt satisfet” per esta adquisició, ja que, segons ha assegurat, “millorarà substancialment un servei fonamental com el SAD, serà una eina molt important per a l’Ajuntament, i també en sajudarà a seguir reduint la petjada de carboni“.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà