La Pobla de Vallbona oferirà un bus gratuït durant les Festes d’Estiu

Els dies 5, 6, 13, 20 i 26 de juliol en horari nocturn

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona oferirà durant les pròximes setmanes un servici especial d’autobús gratuït a través de l’empresa Autobusos Urbans de la Pobla (PoblaBus) amb motiu de les Festes d’Estiu 2024.

El bus especial cobrirà les rutes de les línies 2, 3, 4 i 5 d’autobusos públics municipals que uneixen les urbanitzacions de totes les zones del municipi amb el nucli urbà, de manera que s’oferirà una cobertura amb horari especial des de les 21:00 fins a les 4:00 hores els dies 5, 6, 13, 20 i 26 de juliol.

El calendari de servicis especials permetrà acudir al concert de l’Orquestra Montecarlo que se celebrarà el divendres 5 de juliol; a la festa Jove amb el DJ Javi Castillo el dissabte 6 de juliol; la festa Carnavalia del Grup Montecarlo el dissabte 13 de juliol; l’actuació de l’Orquestra Twister que tindrà lloc el dissabte 20; i, finalment, la interpretació de Vertigo Revolution Monster el divendres 26 de juliol. Tots els esdeveniments seran a les 23:00 hores al parc municipal Benjamín March Civera.

“És una aposta ferma per l’oci en el nostre municipi, a través de la qual s’oferirà un servici gratuït i de proximitat perquè les persones que resideixen a la Pobla disposen de grans facilitats per a vindre a disfrutar d’alguns dels esdeveniments més importants que se celebraran durant este mes de juliol”, ha indicat Abel Martí, alcalde de la Pobla de Vallbona, qui recorda que “esta és una mesura que no sols busca donar eixa facilitat i amplitud d’opcions, sinó que és una garantia que les festes a la Pobla de Vallbona són segures”.

El regidor de Transports, Christian Baterno, ha assegurat que “sabem de la importancia d’oferir al nostre veïnat opcions de transport gratuït quan arriben esdeveniments importants com a festes, concerts o actes culturals de gran importància, és per això que enguany hem ampliat els dies en què es posa a la disposició de totes les persones este transport especial”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà