L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria: una educació musical innovadora i de qualitat

Alumnes Escola Banda Primitiva de Llíria

Des del 2018, el Clarín aposta per reforçar la seua oferta educativa, invertint en noves metodologies i equipaments

Educar és sempre una inversió de futur. Així ho entenen a la Banda Primitiva de Llíria i, per això, des de fa dos anys, el Clarín està realitzant una forta aposta per reforçar, millorar i rellançar l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria, sota el lema ‘Recuperar la base de la nostra societat’.

Amb este objectiu, l’Àrea Educativa del Clarín ha treballat per potenciar l’escola amb una triple línia d’accions: ampliació de l’oferta educativa, aposta per la qualitat de l’ensenyament i inversió en nous equipaments.

“El futur del Clarín està lligat al present de la nostra Escola de Música” explica la vicepresidenta de l’Àrea Educativa, Ana Martínez Cano. “No sols treballem per aconseguir augmentar el nombre del nostre alumnat, sinó formar músics de primer nivell. La qualitat és una de les nostres màximes”.

En els últims anys, l’Escola de Música de la Banda Primitiva ha incrementat la seua oferta educativa, incorporant assignatures per a tots els grups d’edat, des de l’alumnat d’un any fins a alumnat adult.

L’Escola de Música de la Banda Primitiva de Llíria, a més a més, aposta per la qualitat de l’ensenyament, amb l’aposta per professorat especialitzat en totes les especialitats, incloent l’assignatura de Llenguatge Musical, en què s’ha introduït també una nova metodologia: l’Aula Virtual.

Per últim, el centre ha realitzat una forta inversió en ampliar les seues instal·lacions, amb la compra de pantalles tàctils i nou instrumental.

La irrupció de la covid19 ha sigut un nou escenari per al centre, que ha hagut d’adaptar nous espais, nous protocols i procediments per convertir-se en un centre adaptat al 100% a la pandèmia. “Ha suposat un repte grandíssim, especialment en l’últim trimestre del curs passat. Però hem seguit endavant, sense renunciar a la qualitat de l’ensenyament”.

En este sentit, l’Escola de Música de la Banda Primitiva ha iniciat cursos gratuïts de reforç de Llenguatge Musical i Harmonia per al seu alumnat; i també un projecte d’integració social, amb la realització de tallers per a col·lectius de diversitat funcional.

Escola de Música Banda Primitiva
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà