El Mercat de Venda Directa de Godella complementa la seua oferta amb multitud d’activitats

La plaça de l’Ermita s’ompli de vida amb actuacions dirigides a totes les edats

Qui ja és comprador habitual del Mercat de Venda Directa de Godella ja sap que no sols pot trobar una envejable oferta de fruita, verdura i productes elaborats, sinó que també durant molts caps de setmana es pot gaudir d’unes activitats programades dirigides a un públic de totes les edats i que faran les delícies dels assistents.

En 2016 les demostracions de showcookings van tindre gran protagonisme amb elaboració de ‘receptes de cuina per a enfortir els ossos’, o de ‘cuina en cru’ que va impartir la coneguda cuinera i gestora de menjadors escolars i de proximitat, Nani Moré. També en desembre els assistents al Mercat pogueren fer una degustació de ‘Superaliments’ amb elaboració en directe inclosa. Un mes abans, en octubre, es presentà la campanya ’25 Grams de sucre al dia’ que té com a objectiu el control de la venda i la publicitat del sucre’.

Els més menuts també han tingut el seu protagonisme amb la celebració del Dia de l’arbre o l’espectacle de circ a càrrec de la companya Arritmados, o per exemple el taller de cuina vegana per a xiquets que es va celebrar el passat febrer on els assistents prepararen els ‘rotllets de pa integral amb crema d’avellanes’.

Evidentment aquest any 2017 les activitats continuen i no podrem pedre’s aquest dissabte 8 d’abril el Taller de ‘Colors i Cultius’  per a descobrir els beneficis dels pigments que donen color als aliments, o el ‘Taller de Menjar Cru’ del 29 d’abril, o una degustació d’aliments elaborats amb productes del mateix Mercat que tindrà lloc el 13 de maig.

Les associacions de Godellatambé tenen obertes les portes del Mercat per fer ús del seu espai com a zona on exposar els seus treballs o activitats com té previst  fer el grup de capoeira el dissabte 24 de juny.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà