Riba-roja instal·larà gespa en el camp de futbol Francisco Soriano

ribarroja CF

El contracte és de 235.992 euros durant cinc anys

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja ha aprovat el projecte per a portar avant el contracte de subministrament de gespa del camp de futbol Francisco Soriano a través d’un arrendament financer amb opció de compra.

La decisió plenària ha comptat amb el vot del PSPV, de Compromís, Ciutadans i EU, l’abstenció del PP i Vox i l’oposició de Podemos.

La inversió en aquesta infraestructura esportiva comprén el període de temps establit entre l’any 2021 i 2025.

L’acord vincula l’execució d’aquest contracte amb la consecució de diverses millores previstes en l’objecte principal previst, i amb diverses condicions de caràcter social i mediambiental, com els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Riba-roja.

El projecte aprovat autoritza i disposa d’una inversió fixada en un total de 235.992’40 euros, que es desenvoluparan i executaran en un termini dels pròxims cinc anys.

Aquest mateix any es durà a terme una inversió establida en un total de 9.833 euros mentre que en les anualitats de 2022, 2023 i 2024 s’executarà una inversió de 58.998’10 euros en cadascuna d’elles i en 2025 s’invertiran altres 49.165’10 euros.

L’actual ordenament jurídic faculta al ple municipal la possibilitat d’ampliar les anualitats en les quals es poden dur a terme inversions o despeses per a un mateix projecte. Al principi s’assenyala que les despeses se subordinaran al crèdit que per a cada exercici autoritzen els respectius pressupostos econòmics durant un període màxim de quatre anys, encara que serà el propi ple el que pot ampliar els terminis d’execució d’aquests.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà