Benaguasil aprova modificacions de crèdit de 257.000 euros

pleno benaguasil

Amb el vot de tots els grups excepte Millorem

El ple de Benaguasil ha aprovat, amb els vots del PP, PSPV i Ciutadans ha aprovat modificacions de crèdit per import de 257.893,33 euros que s’empraran per a escometre diferents actuacions en els pròxims mesos.

En matèria d’Esports es continuarà millorant l’accessibilitat al complex esportiu municipal. A això se suma l’inici de les obres dels nous vestuaris de la piscina d’estiu i en matèria d’accessibilitat que donaran principi en les pròximes setmanes i el monitoratge i accés a les pistes esportives dins del programa Smart cities.

La modificació contempla actuacions en parcs i jardins, unes infraestructures que s’han renovat amb nous jocs infantils, zones d’ombra, pistes multiesports i millores en accessibilitat, i en aqueixa línia se seguirà amb una actuació integral al parc de l’Avinguda Diputació.

Agricultura és una altra de les àrees en les quals es continuaran aplicant actuacions de manteniment de camins rurals, formació de cursos per als agricultors, coordinació d’actuacions amb empreses del sector i amb sindicats agraris.
La millora del mobiliari urbà també constitueix un altre dels eixos amb actuacions en la zona de l’antiga estació de tren.

En el que concerneix Seguretat s’impulsarà la instal·lació de càmeres de videovigilància per a actuar contra l’incivisme i el vandalisme, a més de campanyes de conscienciació.

En la línia de suport a les famílies, segons fonts municipals, es continuaran reclamant a altres administracions la posada en marxa de plans d’ocupació i de formació, a més d’incentius a les empreses que permeten generar llocs de treball.
Des de l’equip de govern han explicat que “les modificacions de crèdit aprovades pretenen finançar despeses específiques per a dur a terme inversions encaminades a millorar la qualitat de vida dels veïns”.

En aquest sentit han destacat la importància d’aquest acord aprovat que mostra “la voluntat de l’equip de govern per a continuar treballant per la millora del nostre municipi, adoptant mesures de suport al comerç local, a sectors castigats per la pandèmia, plans de suport a persones majors, dependents i al sector educatiu, i per a impulsar 2022 basant la gestió en les persones, tal com l’hem fet fins ara”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà