David Barbancho, reelegit secretari general de Joves Socialistes de Riba-roja

joves pspv ribarroja

L’assemblea extraordinària tria la nova executiva per unanimitat

Joves Socialistes de Riba-roja de Túria ha triat la nova executiva local en l’assemblea extraordinària. La votació dels afiliats ha suposat, a més, un suport per unanimitat l’informe polític i de gestió del mandat dut a terme per l’executiva sortint durant els dos últims anys i mig passats.

L’assemblea ha avalat el treball i la gestió de la fins ara executiva local amb el nomenament dels nous components. David Barbancho ha sigut reelegit com a secretari general; la sotssecretària general i polítiques institucionals és Paula Joana Gómez González; el secretari d’organització ha sigut triat Carlos Vizuete; la sotssecretaria general d’Igualtat és Jennifer Tirado; la secretària de Formació és Gemma Sanchís.

El secretari d’Esports serà Marcos Hernández; la secretaria de Comunicació i Mobilització serà gestionada per Dragos Iounut Gheorhe Stefan; i la secretaria d’Associacionisme, Cultura i Educació és Miriam Liébana. Tots els nous integrants de l’executiva local de Joves Socialistes han sigut triats per unanimitat.

La nova executiva ha destacat la construcció d’un projecte “gràcies a l’aprenentatge i al bagatge que ens ha permés créixer com a agrupació durant aquests dos últims anys arrere, la pandèmia ha sigut un repte molt dur per a tots i per a totes, però hem seguit connectats amb la població jove del nostre municipi i hem sigut altaveu de la joventut”.

L’executiva ha subratllat, a més, el perfil dels nous components d’òrgan de gestió de Joves Socialistes. “Som una executiva que està composta per gent de diferents edats, de diferents col·lectius i projectes, però amb una aposta en comú, millorar la qualitat de vida de la joventut de Riba-*roaj de Túria i, sobretot, hem volgut continuar potenciant l’àrea d’Igualtat, conscients de l’auge dels discursos de l’odi i els casos de Lgtbifobia existents al nostre país”.

Finalment, Joves Socialistes de Riba-roja de Túria ha enviat un missatge d’agraïment “per tots els companys que van assistir a l’assemblea i pel suport rebut pel secretari general del PSPV de Riba-roja i alcalde, Robert Raga, al costat de la regidora de Joventut, Ana Cristina Folgado, i el regidor d’Hisenda, José Ángel Hernández i el regidor Urbanitzacions, Rafa Gómez” i ha agraït “la gran faena desenvolupada durant els últims anys pels companys que no segueixen en l’executiva local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà