Riba-roja decreta dol oficial per la mort de l’exfutbolista Roberto Gil

roberto gil

El valencianista ha mort als 84 anys

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria, localitat en la qual residia Roberto Gil, ha decretat un dia de dol oficial en la localitat en memòria del veí, exfutbolista i exentrenador del València que ha mort aquest divendres als 84 anys.
Les banderes de l’edifici consistorial onejaran a mitja asta, al mateix temps que la corporació en ple de Riba-roja ha traslladat les seues condolences als familiars i amics.

L’Ajuntament de Riba-roja va batejar al setembre de 2015 l’estadi municipal amb el nom de l’exfutbolista, en un acte que va comptar amb el propi homenatjat.
Roberto Gil va jugar 300 partits oficials entre 1959 i 1971 (210 de Lliga, 56 de Copa i 34 en competicions europees) amb la samarreta del València, del qual va ser capità, en els quals va anotar 35 gols.

L’exfutbolista, nascut a Paterna en 1938, però que va residir durant tota la seua vida en Riba-roja, va aconseguir com a jugador del club de Mestalla dues Copes de Fires (1962 i 1963) i una Copa del Generalíssim, que va alçar com a capità de l’equip en 1967.

Com a tècnic, va ser entrenador del València durant les temporades 1983-84 i 1984-85 i també va dirigir al Llevant, Castelló, Gandia i Jaén, a més de treballar com a secretari tècnic durant els últims anys huitanta amb Arturo Tuzón com a president.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà