Riba-roja tanca tots els parcs i la piscina municipal

policia local ribarroja

Suspenen la segona jornada del Festival d’Arts de carrer del Túria

L’Ajuntament de Riba-roja ha decretat la suspensió de tots els actes públics que estaven previstos celebrar-se aquest dissabte a causa de les adverses condicions meteorològiques. El consistori ha suspés els actes del Primer Festival d’Arts de carrer del Túria (Artur) que es van iniciar ahir i que estaven previstos prolongar-se, també, hui dissabte.

Davant les ratxes de vents puntualment forts fins a ben entrada la vesprada, amb un augment considerable de les temperatures, els responsables municipals han actuat per a evitar qualsevol tipus de problema.

A més, s’han tancat tots els parcs públics i la piscina municipal després de la caiguda de la branca d’un arbre en el seu interior, a més de fulles. L’obertura de les instal·lacions, que al llarg del cap de setmana, dilluns inclòs, anaven a romandre obertes de manera gratuïta, dependrà del desenvolupament dels esdeveniments climàtics.

L’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, ha defensat que es “han suspés tots els actes públics previstos per a la jornada de hui per la responsabilitat per a evitar qualsevol tipus de problema que més tard puguem lamentar ja que les prediccions atmosfèriques són molt adverses i la celebració dels actes de les següents jornades estaran en funció sempre de les condicions meteorològiques”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà