Riba-roja celebra la Setmana de l’Arquitectura

arquitectura

La mostra es pot visitar a l’Ajuntament fins al 21 d’octubre

Riba-roja de Túria celebra la Setmana de l’Arquitectura amb una mostra de projectes arquitectònics del municipi oberta al públic fins al 21 d’octubre i una trobada entre arquitectes i tècnics.

Deu projectes estaran exposats en l’hall de l’ajuntament mitjançant una mostra on explica cadascun d’ells amb plans, fotos i text il·lustratiu: la passarel·la del barranc Mandor, la Porta del Barranc, el Trinquet, el pavelló esportiu cobert del col·legi Más d’Escoto, la Casa de l’Advocat, La plaça de la Torre, carril bici del nucli urbà, la via del Parc Natural del Túria al seu pas entre Riba-roja i Manises, el acondicionament de la zona Pacadar i el Conservatori Professional de Dansa.

Els projectes aportats són La Caseta, Bassal Engineering, Planifica ingenieros i arquitectos, El fabricante de espheras, Badía & Oliveros arquitectos, Néstor García Durán i Dualde-Ferrer SLP..

La setmana de l’arquitectura va comptar divendres passat amb una trobada molt enriquidora entre les arquitectes municipals i aquestes empreses del sector que han realitzat projectes en la nostra localitat.

L’alcalde, Robert Raga, donava inici a aquesta jornada conduïda per Teresa Pozuelo, regidora d’Urbanisme. Durant la jornada es van exposar els projectes de Vicente Dualde, Rafa Ibáñez de Planifica, Paco Badía de Badía & Oliveros i Aida Núñez i Juan Antonio Sánchez de Aspor. També les arquitectes municipals de l’àrea d’urbanisme van explicar projectes municipals i va tancar la trobada una taula debat amb la participació dels assistents on van tractar el creixement del sòl residencial i industrial, amb el focus en les necessitats, localització i tipologia d’aquests.

“Hem buscat donar un espai on es puga parlar de l’arquitectura que es realitza en el nostre municipi i generar un debat on puguem parlar del futur de Riba-roja. Esperem que aquesta primera setmana de l’arquitectura siga l’inici de moltes trobades.” – destaca Teresa Pozuelo, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà