Riba-roja implanta un servei d’advocats especialitzats per als damnificats per les pluges

lluvias ribarroja

De 9 a 14 hores els dimarts i dijous i de 16 a 19 hores els dimecres

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha obert un nou servei d’assessorament legal dirigit als damnificats per les pluges torrencials del passat 12 de novembre que compta amb dues advocades especialitzades que ofereixen sense cap cost per al ciutadà, serveis d’orientació jurídica i legal.

La unitat d’atenció a damnificats per les pluges que l’Ajuntament va crear als pocs dies de les inundacions i va rebre més de 300 crides de particulars i empreses per a orientar sobre futures subvencions, es completa ara amb la contractació d’un bufet d’advocats especialistes en la matèria que podran aconsellar sobre tràmits, reclamacions i possibles litigis que s’òbriguen amb les companyies asseguradores o altres organismes “sense que els nostres veïns hagen de costejar-se aqueix assessorament en un moment que pot ser delicat per a la seua economia” ha explicat l’alcalde Robert Raga.

El servei d’assessorament legal està disponible sota cita prèvia, encara que tal com ha explicat Raga, “estem realitzant des de l’Ajuntament una nova ronda d’anomenades als nostres veïns per a oferir el servei i també informació sobre subvencions actuals i les que estan per arribar” i mostrar “que continuem treballant diàriament per a oferir solucions i acompanyar cadascun d’ells en les necessitats que tenen”.

Es tracta del primer ajuntament que implanta un servei extern d’advocats per la passada DANA, alhora que des de l’equip de govern han informat que estan treballant sobre ajudes municipals per a fer front a determinats danys ocasionats per les pluges, “que podran estar llestes en 1 a 2 mesos”.

L’atenció es realitzarà dins de les hores disponibles de 9 a 14 hores els dimarts i dijous, i de 16 a 19 hores els dimecres, amb cita prèvia telefonant al 627 055 546 (11 a 13hores) o escrivint a l’email vivienda@ribarroja.es.

El servei està dirigit exclusivament a qualsevol veí del municipi que s’haja vist afectat per les inundacions del passat 12 de novembre.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà