El jutge arxiva la denúncia contra l’alcalde de Benaguasil per ampliar el toc de queda

Millorem Benaguasil va portar a Segarra als tribunals

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 1 de Llíria ha arxivat la causa interposada pel portaveu del grup municipal Millorem Benaguasil, Vicente Valls, contra l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, per un presumpte delicte de falsedat documental i prevaricació administrativa per modificar el toc de queda el 20 de maig de 2021 fins a les 01.30 hores a causa de l’incendi dels transformadors del Casal de la Joventut.

El jutge ha decidit el sobreseïment provisional i arxivament del present procediment al no trobar cap delicte, ja que la mesura es va adoptar després d’obtindre l’autorització telefònica de la Delegació de Govern, i vetlant pel benestar de la ciutadania afectada per la falta de subministrament elèctric en plena pandèmia.

L’alcalde ha manifestat la seua satisfacció per aquesta decisió, la qual cosa posa de manifest que “tot ha sigut una acusació sense fonaments i per tant no hi ha cap indici de delicte”. En aquest sentit Segarra ha exigit a Valls “que deixe de tacar el bon nom de la nostra localitat amb publicacions i notícies que la justícia torna a indicar que eren totalment falses i de judicialitzar la gestió política” i li ha demanat “serietat i respecte a l’hora de realitzar aquest tipus d’acusacions perquè no tot val per a aconseguir rèdit polític”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà