Ribajove obri les seues portes

ribajove

Una fira vintage, batucada i activitats multiaventura romandran obertes fins al dijous

Després de dos anys d’obligada aturada per la pandèmia, l’Ajuntament de Riba-roja posa en marxa un any més el programa municipal Ribajove, un espai d’oci dedicat a la infància i la joventut local. A ritme de batucada, l’alcalde Robert Raga, acompanyat de la regidora de Joventut, Ana Cris Folgado i les Falleres Majors, Empar García i Mar Pérez, va inaugurar aquest espai d’oci que estarà obert fins al 30 de desembre a l’interior i exteriors del pavelló municipal.

Aquesta sisena edició inclou atraccions mecàniques i esportives, videoconsoles i simuladors, una tirolina gegant, activitats infantils com un castell inflable, jocs d’estimulació amb panells, balancín i escala de fusta, piscines de boles, taules i cadires infantils, inflables infantils de Nadal i tobogan infantil. A més d’una fira vintage, pintacaras, iglú de nadal, espectacle de marionetes i de màgia, així com tallers infantils de manualitats amb monitors especialitzats.

Hui dimecres 28, Ribajove comptarà amb l’exposició a càrrec de la Policia i dels seus gossos policies. A més de la programació especial d’animació amb follets del Nadal i marionetes de Nadal.

Demà, dia 29 també es podrà gaudir de l’espectacle de màgia de “A Riure” i ja a la vesprada conclourà Ribajove amb la Pequedisco.

“Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, reprenem el programa Ribajove amb moltes ganes i amb un llistat ampliat i molt variat d’activitats, on són presents la innovació, activitats esportives, i zones de diversió que creem poden ser molt atractives per a la nostra joventut i infància.” apunta la regidora de Joventut.

Ribajove s’emmarca en la programació especial ‘Un Nadal Màgic’ que s’està duent a terme des del municipi durant tot el mes de desembre i que s’estendrà als primers dies de gener de 2023.

Riba-roja de té previst celebrar el dia 30 el seu Sant Silvestre Solidària i el 31 ha preparat una gran festa de Nit de cap d’any en la plaça de l’Ajuntament, amb campanades en directe, música a càrrec de l’Orquestra Mònaco, comèdia amb el xou presentat per les Drags Queen Cruela i Xara, sorpreses, un espai infantil, barra de begudes, raïm de les sort i resopón.

L’any 2023 començarà amb l’arribada del patge real en la Plaça de la Torre, el 3 de gener tindrà lloc ’”Esport party” una trobada esportiva solidària en el Pavelló Municipal i finalment la tradicional cavalcada de reis.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà