L’institut El Quint albergarà la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes a Riba-roja

consellera educacion

Dependrà de l’EOI de Llíria i oferirà valencià i anglés

La consellera d’Educació, Raquel Tamarit, ha visitat hui la mediateca de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) d’Elx, un nou servei de la xarxa d’EOI valencianes on es pot trobar tota classe de recursos en format de fitxes d’autoaprenentatge i material audiovisual per a poder practicar i aprendre llengües de manera autònoma.

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha invertit vora 1 milió d’euros en la construcció i dotació de les primeres sis mediateques de les EOI, un servei que, a més de a l’EOI d’Elx, també s’ofereix ja a les EOI de Gandia i Castelló de la Plana, i que pròximament s’obrirà a les EOI d’Alacant, València-Saïdia i Xàtiva.

La consellera ha avançat que el pròxim curs 2023-2024 la xarxa d’EOI valencianes comptarà amb quatre noves seccions. La de Santa Pola, la de Riba-roja de Túria i la de Chelva, que dependran de l’EOI de Llíria i que oferiran valencià i anglés, i a Enguera.

La secció de Riba-roja de Túria tindrà la seua seu a l’IES El Quint i la nova secció de Chelva s’ubicarà a l’IES Alto Turia.

Tamarit ha explicitat que “som la comunitat autònoma amb més gent matriculada en escoles oficials d’idiomes, més del doble que Euskadi i molt per damunt d’autonomies que ens superen en població, ja que comptem amb 15.000 alumnes més que Catalunya i Madrid i 18.000 més que Andalusia”.

Raquel Tamarit ha destacat que “hem passat de 17 EOI a 26, amb 29 seccions en altres poblacions i abans s’oferien set idiomes d’aprenentatge i ara n’oferim 17 en tota la xarxa”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà