Aléxter Fuertes, número dos de la llista de Centrats en La Pobla el 28M

centrats en la pobla

Economista, professor d’institut i exjugador de l’Atlètic Vallbonense

El nou partit local Centrats en La Pobla ha confirmat a Aléxter Fuertes, economista de 28 anys, com el número dos a la llista electoral encapçalada per Jaime Ruix per al 28M.

Fuertes és professor d’economia a un institut i compagina la seua carrera professional amb la de comptable de l’Atlètic Vallbonense, on també forma part de la plantilla del primer equip.

En les eleccions de 2019 treballava com a docent a Catalunya i ara ha acceptat ser el número dos de la llista perquè “la política del nostre poble necessita cares noves i persones joves que tinguen il·lusió i motivació per millorar la localitat i, a més, per demostrar que la gent jove tenim molt a dir i som el futur que està per vindre”.

Fuertes afirma que “he tingut il·lusió, des de xicotet, per creure que la política podria servir per a millorar la vida de les persones i l’estat de benestar d’una societat” i en aquest moment “vull fer vida en el meu poble i vull que siga referència de la comarca en tots els aspectes, des de l’oci per a totes les edats fins a la millora de les comunicacions passant per la rehabilitació del comerç local”.

Segons el número dos “el nostre poble té un potencial increïble i fan falta persones que tinguen ganes i il·lusió per a aprofitar les oportunitats que ens dona l’entorn i l’avanç de les noves tecnologies per a fer una millor vida a la localitat”.

El candidat Jaime Ruix ha destacat que Fuertes “és una persona jove molt vinculada al nostre municipi i, a més, la seua experiència en gestió econòmica, educació i esports ens servirà d’ajuda per a treballar per La Pobla de Vallbona”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà