La Tourist Info de Riba-roja atén als visitants amb un nou sistema digital

oficina turismo ribarroja

És la primera oficina de turisme de la Comunitat Valenciana

La Tourist Info de Riba-roja s’ha convertit en la primera oficina de turisme de la Comunitat Valenciana a implementar un nou sistema digital d’atenció al visitant amb el qual es pretén fer efectiva la comunicació i informació entre els turistes d’una manera inclusiva i respectuosa amb el medi ambient.

Des de l’àrea de Turisme i Patrimoni de la localitat estan apostant per la digitalització per a facilitar als turistes la visita amb la major quantitat d’informació possible en els suports digitals de l’usuari a través d’una pantalla tàctil, que permet als usuaris navegar per les diferents seccions i seleccionar les dades que desitgen descarregar en els seus dispositius digitals per a la seua posterior revisió.

El nou sistema d’atenció al visitant fa possible que es compartisca una base de dades considerable d’informació a través de mitjans digitals amb qualsevol plataforma o dispositiu mòbil al visitant. D’acord amb els interessos únics de cada visitant, la informació s’envia de manera personalitzada i segmentada i està disponible per a la seua consulta en qualsevol moment. El turista pot accedir a la informació a través d’un codi QR o a través d’un correu electrònic personalitzat.

Amb aquesta plataforma digital es pretén abandonar l’excessiu ús de paper i donar als turistes la possibilitat de seleccionar la informació requerida a través d’un suport digital i enviar-la directament al seu telèfon mòbil.

Entre els serveis oferits destaca el mapa interactiu, una eina útil que permet als visitants planificar els seus viatges i explorar la seua ruta per la localitat de manera més eficient.

Aquest mapa ajuda a seleccionar els diferents punts d’interés per a obtindre informació detallada sobre les atraccions turístiques, els restaurants, els hotels, les botigues i altres llocs d’interés en la zona. A més, es poden consultar fullets, enviar els contactes d’una empresa turística o veure les ofertes que s’ofereixen, entre altres coses.

Es tracta d’un producte nou en el camp de la intel·ligència turística que naix sota el paraigua del programa de destinacions turístiques intel·ligents del municipi, que es va posar en marxa en 2020. El seu objectiu és posar en valor l’oferta natural i històrica que té Riba-roja que oferir, entre ells, el Parc Natural del *Túria, el seu passat visigot i la seua gastronomia.

Des de l’Ajuntament de Riba-roja destaquen que “es tracta d’una iniciativa important que pot disminuir l’impacte ambiental de l’oficina de turisme i augmentar l’eficàcia de la gestió de la informació”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà