La Mancomunitat i Mobility Innovation València inicien un estudi de mobilitat a la comarca

mancomunitat mobilidad

La població pot participar a l’app Sufragium

La Mancomunitat Camp de Túria i Mobility Innovation València (MiV), referent valencià en projectes de mobilitat sostenible i innovació, han posat en marxa un estudi per a conèixer la mobilitat a la comarca, subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

La mobilitat sostenible és un dels objectius de desenvolupament sostenible que marca l’Agenda 2030 i un aspecte a millorar prioritari a la comarca de Camp de Túria. Fer del nostre territori un lloc adaptat a aquest nou paradigma és una necessitat que, a més, ha d’estar enfocada a la ciutadania.

Per a conèixer els costums de mobilitat del territori i l’ús de mitjans de transport, així com propostes i idees que puguen ajudar a millorar-los, l’ens supramunicipal i el Mobility Innovation València proposen la participació de la ciutadania en un estudi col·laboratiu.

La població pot participar descarregant l’app gratuïta Sufragium, disponible per als sistemes operatius Android i IOS, i introduint el codi d’invitació consultamiv.

Els enllaços de descàrrega són:

iOS: https://apps.apple.com/us/app/sufragium-la-mayor-comunidad-de-votaciones/id1229152935?l=es&ls=1

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sufragium.app

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà