Mireia Martínez, or i plata en la Copa del Món de Portimão

gimnasia ribarroja Mireia Martínez

La gimasta de Camp de Túria suma dos medalles més amb la selecció espanyola

La gimnasta del club de Riba-roja Mireia Martínez ha aconseguit al costat del conjunt nacional de gimnàstica rítmica la medalla d’or en la classificació general i la medalla de plata en la final de cinc cércols de la Copa del Món a Portimão (Portugal).

Amb una puntuació de 64.500 en el concurs complet, Espanya, després d’aconseguir el bronze europeu i la classificació olímpica fa ja uns mesos, es va pujar pel cap alt alt de podi per davant d’Itàlia (64.350) i l’Azerbaidjan (61.000) mentre que en la final de 5 cércols va sumar un total de 34.450 punts.

A més, en la final de l’exercici mixt, que té a la gimnasta de la Pobla de Vallbona en les seues files, la selecció d’Alejandra Quereda va aconseguir el cinqué lloc.