El Ribarock calfa motors amb ‘Concerts al Carrer’

Galeria 8 Fotos

Ribarock se celebrarà l’1 de juliol al parc Maldonado

El Ribarock calfa motors per al gran festival que realitzarà el pròxim 1 de juliol al parc Maldonado, a càrrec dels mítics Suketo K i Corazones Eléctricos, acompanyats de la RibaRock Band. Un gran concert que aquesta ocasió especial se celebrarà en homenatge a Mak y los Desertores, impulsors d’aquest festival i un dels primers grups d’aquest gènere que van irrompre en el municipi.

Corazones Eléctricos presentarà el seu nou disc Todo por el aire’ i Suketo K, oferirà al públic una recopilació dels seus èxits més destacats.

Com a avantsala, Ribarock ha programat una nova edició de ‘Concerts al Carrer’, amb dos concerts. Aquest dissabte 27 de maig amb l’actuació dels grups locals
JimiSue i Kuerpoespin a les 23 hores en la Gelateria La Jijo i el pròxim 17 de juny, Marionettes i Vanity Flair, actuaran en el Restaurant Nou Musical.

Aquesta iniciativa va sorgir de la sinergia amb els establiments hotelers, un atractiu per al públic assistent que pot gaudir d’una copa escoltant bona música en directe.

Ribarock va nàixer en 1988 com una associació cultural sense ànim de lucre per la difusió i promoció de la música en directe i des de llavors ha organitzat nombrosos esdeveniments musicals, que es converteixen cada any en una cita ineludible per a tots els amants de la música rock. Va ser a la fi dels 80 quan els grups locals van decidir associar-se, col·laborar entre ells i realitzar un festival anual que els donara visibilitat.

El festival ha continuat fidel a la seua essència any rere any, excepte els anys de pandèmia, que van impedir la seua realització.

Any rere any, s’han anat ampliant recursos i obrint el cartell a grups forans, amb l’objectiu d’aconseguir una major projecció. Durant aquestes tres dècades, han passat per les seues files grups com Barbians, JimiSue, Sujeto K, Atonics, Kriatura, Rompebajos, Buenas Intenciones, Tender Beans Bar Buster Band, Els Make Som
Arreus, Mak y los Desertores i Bajoqueta Rock, entre altres.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà