Desactivat a Pedralba un punt de venda de droga i medicaments a menors

La investigació ha sigut duta a terme per agents de Riba-roja

La Guàrdia Civil de València ha desactivat a Pedralba un punt de venda de substàncies estupefaents i medicaments derivats de psicotròpics a menors d’edat, i ha detingut a quatre persones.

L’operació va començar el mes de novembre de 2022 quan els agents van saber que menors d’edat estaven consumint un medicament derivat de la benzodiazepina (psicotròpic) que aconseguien en el mercat negre sense receptes prescrites per facultatius.

En col·laboració amb la Policia Local de Pedralba, es va aconseguir identificar i localitzar a la persona que distribuïa els medicaments en aqueixa localitat, i a qui els facilitava, un veí d’Alboraia que treia els medicaments de farmàcies del seu municipi amb les receptes que li prescrivia la seua mare, mèdica.

Els detinguts són dos homes de 21 anys, una dona de 53 i un menor de 16 anys. S’ha investigat també a una altra dona de 22 anys.

La Guàrdia Civil atribueix a tots ells un delicte de tràfic de drogues i medicaments i un altre de cooperador necessari.

S’han dut a terme dos registres a Alboraia i Pedralba on es va intervindre marihuana, bascula de pesatge, bosses de monodosis, medicaments derivats de la benzodiazepina, 381 receptes electròniques del col·legi de metges prescrites, talonaris de receptes, 3 encunys amb el nom i número de col·legiat i més de 500 euros en efectiu.

La investigació ha sigut duta a terme per agents del Lloc Principal de Riba-roja en col·laboració amb la Policia Local de Pedralba i les diligències s’han entregat en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 5 de Lliria.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà