Així queda el repartiment de regidories en Riba-roja

El nou govern arranca amb la primera reunió de treball

El nou govern socialista de Riba-roja de Túria va celebrar ahir la primera reunió després de la designació de les diferents delegacions, establides per Resolució d’Alcaldia, immediatament després de la presa de possessió dels regidors del PSPV i hui ha començat la ronda de trobades amb els portaveus dels diferents grups polítics, a fi d’intercanviar impressions i acostar postures.

La nova estructura recull cinc grans àrees: Gestió Municipal i Govern Obert; Innovació, Projectes Europeus, Integritat, Agenda 2030, Compra Pública i Sostenibilitat;erritori, Agenda Urbana, Serveis Públics i Mobilitat; Educació, Cultura, Art, Esports i Festes, i Inclusió Social, Igualtat, Promoció de la Salut i Benestar Animal.

Segons figura en el document, l’alcalde, Robert Raga, ostenta les competències d’Innovació, Planificació Estratègica i Cooperació nacional i internacional.

La nova estructura estableix tres tinents d’Alcalde, que recauen en Teresa Pozuelo (Urbanisme, Habitatge, Obra Pública, Cementeri i Àrees Industrials), José Luis Ramos (Agenda 2030, Emergència Climàtica, Agricultura, Comerç, Coordinació de Fons Europeus i Integritat) i José Ángel Hernández (Administració i Serveis Generals, Recursos Humans, Compra Pública, Finances Públiques i Recaptació i Foment Econòmic i Emprenedoria).

Esther Gómez continuarà de regidora de Participació i Transparència, Turisme i Patrimoni Històric i Atenció a la Ciutadania, que s’inclou com a novetat en la nova estructura organitzativa.

Rafael Gómez estarà al capdavant de la gestió de Serveis Municipals, Urbanitzacions, barris i disseminats, Mobilitat i Esports.

Les noves incorporacions l’equip es repartiran les delegacions de la següent forma; Eva Lara, Educació Infància i Adolescència i Memòria Històrica; José Manuel Vila, Art i Cultura; David Barbancho, Acció social i Polítiques Inclusives, Majors, Joventut i Serveis Jurídics; Raquel Pamblanco, Seguretat Ciutadana, Igualtat, Informació i Comunicació, Protocol i Benestar Animal i Fredi Pla, Falles i Festes.

En el termini màxim de 30 dies, l’alcalde haurà de convocar un ple extraordinari, per a establir l’organització i funcionament de la Corporació, així com donar compte de les resolucions de l’Alcaldia en matèria de nomenaments dels membres de la Junta de Govern.

Després de la reunió, l’alcalde Robert Raga ha destacat la predisposició i bona sintonia d’un equip de govern «molt preparat per a afrontar els reptes de present i futur del nostre municipi, un govern obert al consens i al treball participat. Iniciem aquesta legislatura amb una enorme il·lusió i amb el compromís de seguir el full de ruta que iniciem fa huit anys».

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà