Bielsa nomena l’equip negociador del PSPV per al govern de Diputació

bielsa lola celda

Tractarà de pactar amb Compromís i La Vall Ens Uneix

El secretari general del PSPV a la província de València i candidat socialista a ocupar la presidència de la Diputació, Carlos Fernández Bielsa, ha nomenat hui l’equip negociador per a tractar d’aconseguir un acord amb La Vall Ens Uneix i Compromís.

L’equip socialista que s’encarregarà de les negociacions té com a objectiu formar un govern progressista en la Diputació que continue amb les polítiques que es van iniciar en 2015, segons informa el PSPV.

Està integrat per Eloy Hidalgo com a coordinador; Neus Garrigues, presidenta del PSPV provincial i alcaldessa de La Pobla Llarga; Pilar Sarrión, portaveu socialista en la Diputació; Jorge Vidal, regidor a l’Ajuntament de Sagunt i sotssecretari general d’Organització i Coordinació Interna del PSPV provincial; i Pablo Seguí, ex diputat provincial de Carreteres.

L’actual vicepresident de la Diputació assegura que aquesta institució s’ha distingit en aquests huit anys per acabar amb “el clientelisme de les etapes anteriors” i per la transparència en el repartiment dels fons públics entre els ajuntaments el que, segons afirma, ha generat “valoracions molt positives entre els alcaldes de tots els colors polítics”.

“Confiem que es puga conformar un govern progressista perquè és necessari donar continuïtat a aqueixes pràctiques d’honestedat i decència que mantinguen a la Diputació com una institució útil al servei de les persones i dels municipis de la província de València, especialment dels més xicotets”, segons Bielsa.

Un govern que “done seguretat i certeses als municipis valencians en una legislatura on és més important que mai que les institucions estiguen al servei de les persones i es plantegen polítiques que eviten la reculada i salvaguarden els drets i llibertats que s’han aconseguit entre tots”, ha afegit

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà