23J: Diana Morant: “Som l’opció per a per a tota aqueixa majoria que es nega al fet que aquest país retrocedisca”

La cap de llista per València ha mantingut una trobada amb militants en Riba-roja

La ministra de Ciència i Innovació i cap de llista per la província de València, Diana Morant, ha assegurat que “el Partit Socialista és l’opció per a la gent d’esquerres, però també per a tota aqueixa majoria que es nega al fet que aquest país retrocedisca”. Així s’ha manifestat hui en una trobada amb militants en Riba-roja, el que ha assegurat que “molta gent que va votar al PP i a Vox s’ha adonat que no és el que volien, han vist que censuren i que estan parlant de retrocedir 40 anys en els drets de les dones”.

La dirigent socialista ha criticat que Feijóo “no vol parlar perquè no vol que es conega la seua agenda amagada. En la Comunitat Valenciana ja hem descobert el pastís, sabem el que volen fer, el diuen ‘aprimament de serveis públics’ però el que volen dir és retallar, com sempre han fet”.

Morant ha lamentat que “la nova política del PP és tornar al Govern d’Aznar i al de Camps, al de la Gürtel i el ‘yonki del dinero. Quan González Pons estava en el Govern d’Aznar jo encara estava en l’institut, aqueixa és la renovació del PP de Feijóo”.

En aqueix sentit, ha subratllat que “el que volen és tornar a portar-nos a la casella d’eixida, aquella en la qual la Comunitat Valenciana eixia en tots els telenotícies per casos de corrupció, perquè van robar en tots els llocs. Després de 8 anys de política impol·luta de Ximo Puig, en tot just dos dies hem tornat a ser la vergonya d’Espanya”, ha lamentat.

La cap de llista per la província de València també s’ha referit a la manifestació a Nàquera en defensa dels drets LGTBI: “L’altre dia ens manifestem a Nàquera més de mil persones, van prohibir penjar la bandera LGTBI al balcó de l’Ajuntament. Han prohibit també els minuts de silenci per les víctimes de violència de gènere en un país en el qual només el passat cap de setmana van ser assassinades quatre dones, no l’acceptarem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà