Entrada gratuïta a la piscina de Riba-roja davant l’onada de calor

Fins al dimecres des de les 11.30 fins a les 19.30 hores

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha aprovat l’entrada gratuïta a la piscina municipal a les persones empadronades en el municipi davant l’onada de calor que s’ha anunciat per a aquesta setmana i que preveu temperatures de fins a 44 graus en alguns punts d’Espanya, segons els anuncis de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) entre hui i el dimecres 12 de juliol.

La resolució de l’alcalde de Riba-roja signada aquest matí contempla l’entrada lliure a la piscina entre el dilluns i el dimecres fins a completar l’aforament del recinte per a mitigar els efectes de l’onada de calor anunciada pels organismes oficials. L’horari fixat per a l’entrada lliure comença a les 11.30 i acaba a les 19.30 hores, amb un màxim de 150 persones.

A més, l’Ajuntament de Riba-roja de Túria recomana alguns consells per a evitar riscos durant aquestes caloroses jornades, com evitar eixir de casa o una exposició al sol durant les hores centrals del dia, evitar la pràctica esportiva si les temperatures són molt elevades, no exposar als més joves o majors al sol ni a les temperatures excessives, hidratar-se adequadament, evitar canvis bruscos de temperatura i, finalment, es recomana l’ús de protectors solars.

Per altra banda, els contractes municipals de neteja viària i jardineria aplicaran durant aquests dies de calor excessiva un horari laboral especial que consisteix a començar més prompte la seua jornada laboral i concloure la mateixa a les 12.45 hores. Aquest horari té com a objectiu evitar l’exposició dels empleats a temperatures excessives que puguen provocar problemes físics. Aquest horari s’aplicarà, també, als empleats municipals de l’àrea de Serveis i Obres Públiques.




Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà