L’Eliana destina en 40.000 euros per a subvencionar clubs i esportistes

El termini per a sol·licitar-les està obert fins al 2 d’agost

L’Ajuntament de l’Eliana ha tornat a convocar enguany les subvencions a entitats esportives i esportistes per la seua participació en competicions, així com per l’organització d’esdeveniments.

L’objectiu d’aquesta línia pública d’ajudes, dotada amb 40.000 euros, és fomentar la pràctica fisicoesportiva i l’ocupació de l’oci en el municipi.

Les ajudes, que s’atorgaran en règim de concurrència competitiva, comprenen dues línies d’actuació. La primera es refereix a les competicions i a qualsevol despesa derivada de la participació dels esportistes individuals o per equips, en competicions oficials de qualsevol àmbit en la temporada 2022/2023.

La segona línia estarà destinada a subvencionar esdeveniments i activitats esportives i a les despeses derivades de la seua organització i desenvolupament durant aquesta mateixa temporada.

El termini per a sol·licitar-les està obert fins al pròxim 2 d’agost en el Registre General o a través de la Seu Electrònica (obligatori per a clubs), on es poden consultar també les bases i descarregar la sol·licitud.

El nou edil de Política Esportiva, Vicente Zamora, ha recordat que aquesta línia -que es porta implantant des de fa tres anys- busca impulsar l’activitat esportiva en el municipi, promocionar l’esport federat i de base i recolzar als esportistes d’elit de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà