Comerç local, el motor de l'Economia dels pobles

El Territori Jove de Riba-roja obri a l’estiu amb un atractiu programa

Fins al 31 d’agost, el centre ofereix activitats formatives i d’oci per a joves a partir de 12 anys

L’Ajuntament de Riba-roja organitza, per primera vegada, un programa especial d’estiu per als joves que es desenvoluparà els mesos de juliol i agost. Aquests dos mesos, Territori Jove es transformarà en l’epicentre d’una varietat d’activitats dissenyades perquè els més joves gaudisquen i aprenguen al llarg de les vacances.

El consistori ha organitzat aquest programa d’estiu amb l’objectiu d’oferir als joves una experiència enriquidora i plena d’oportunitats. Durant aquest període hi haurà activitats dissenyades per a estimular la creativitat, fomentar l’aprenentatge i promoure la convivència entre la joventut de la localitat.

En les vesprades d’estiu, els joves podran participar en tornejos, desafiar-se en jocs i mostrar els seus talents en diversos concursos, com el que s’ha programat per al 21 de juliol ‘Qué apostamos’ o el 28 de juliol ‘Bingo Musical Cena Territori’.

Aquest programa reflecteix el compromís del consistori a brindar als joves oportunitats de participació, entreteniment i creixement personal, especialment aquests mesos que disposen de major temps lliure.

El regidor de Joventut, David Barbancho, destaca “estem encantats d’oferir per primera vegada als nostres joves aquesta oportunitat única de gaudir d’un estiu ple de diversió i aprenentatge i per això, volem brindar-los un entorn segur i estimulant, que fins al moment no existia, on puguen explorar els seus interessos, desenvolupar habilitats socials i crear records inoblidables”.

Les activitats de Territori Jove es realitzaran de dimarts a dissabte de 18 a 20 hores i les persones interessades podran informar-se en Territori Jove, c/Crist dels Afligits, 25 o a través del telèfon 96 277 06 65 o inscriure’s a través de xarxes socials.

A més, des de l’Àrea de Joventut i els Serveis Socials per a Adolescents han desenvolupat el ‘Programa Órbita Joven’, una experiència pensada especialment per als joves amb l’objectiu de proporcionar-los les eines necessàries per a desenvolupar habilitats socials, gestionar emocions i resoldre conflictes de manera efectiva.

‘Órbita Joven’ compta amb la participació de dos grups, els quals s’alternaran en dies específics per a oferir a un total de 20 joves l’oportunitat de participar en aquesta primera edició. Cada sessió estarà liderada per un equip professional de psicòlegs especialitzats en adolescents i comptarà amb una varietat d’activitats dinàmiques i enriquidores.

El programa es durà a terme tots els matins fins a la primera setmana d’agost, brindant a la joventut un mes complet d’oportunitats per a descobrir i enfortir el seu potencial, “a través d’activitats lúdiques i formatives, busquem enfortir el seu benestar emocional i social, donant-los les eines necessàries per a enfrontar els desafiaments de l’adolescència”, comenta David Barbancho.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà