A 33 graus en Infermeria de l’Arnau per una avaria en la climatització

hospital Arnau de Vilanova
Hospital Arnau de Vilanova.

Sanitat informa que demà rebran un compressor nou i estarà arreglat aquesta setmana

El sindicat CSIF ha exigit que es repare “amb urgència” la climatització en el control d’Infermeria de l’hospital Arnau de Vilanova, ja que la temperatura a l’interior d’aquest recinte arriba a als 33 graus i incompleix la llei de prevenció de riscos laborals.

Des de la Conselleria de Sanitat han informat que demà rebran un compressor nou i estarà arreglat entre el dimecres i el dijous.

En un comunicat, la Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica que el trencament d’un tub del sistema ha agreujat els problemes de climatització que ja patien des de fa setmanes i la temperatura hui a l’interior ha arribat a 33 graus. En concret en les dependències de control d’Infermeria que cobreixen les plantes 1, 2, 4, 5 i 6.

El sindicat avisa que aquesta circumstància, a més de provocar “estrés tèrmic” als professionals i d’incomplir la normativa de seguretat i salut laboral, “suposa també un risc per als pacients”.

Referent a això, assenyala que en aquestes sales s’emmagatzemen medicaments, sèrums i injectables que requereixen d’un control exhaustiu de temperatura.

CSIF lamenta que la Conselleria “haja desoït durant anys les peticions del sindicat de desenvolupar i aplicar un pla de revisió d’instal·lacions per a escometre les nombroses deficiències que suporten”, entre les quals destaquen les fallades de la climatització, que s’aguditzen amb l’increment de la calor.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà