Ribajazz: tres nits de música en directe a la llum de la lluna

ribajazz

El 20, 21 i 22 de juliol se celebra el festival amb UMR Band, Viktorija Pilatovic i Joan Soler i The New Champs

L’Ajuntament   de Riba-roja de Túria prepara la sisena edició del festival Ribajazz que enguany estrena nou enclavament. La Plaza de la Torre acollirà les nits del 20, 21 i 22 de juliol a reconeguts artistes internacionals i músics locals del gènere musical. 

L’esdeveniment comptarà en aquesta edició amb un espectacular cartell. Obrirà aquesta sisena edició el dijous 20 de juliol la UMR Band, una formació de recent creació, fruit de l’entusiasme d’alguns músics de la Banda Simfònica de Riba-roja de Túria per promocionar el jazz en la nostra població, i animats per consolidar aquest projecte de la mà del seu director Mario Miquel. Amb la consolidació de la UMR Big bang a Riba-roja de Túria està cada vegada més a prop l’inici del projecte d’una Escola de Jazz en la nostra localitat. L’actuació comptarà amb la participació de la cantant Gemma Cuevas.

La vocalista Viktorija Pilatovic al costat del talentós guitarrista Joan Soler actuaran el divendres 21. El duo jazzístic va decidir unir els seus talents musicals en aquest projecte que ens presenten mitjançant el jazz a través del swing, passió, llibertat, improvisació i emoció. Viktorija i Joan ens mostraren la seua interessant visió-revisió d’un repertori format per clàssics del jazz i de la bossa nova així com composicions pròpies dels seus últims enregistraments.

Tancaran el festival el dissabte 22, en memòria de Joey DeFrancesco i Idris Muhammad, The New Champs, compost pel guitarrista valencià Ximo Tebar, el organista italià Pat Bianchi i el bateria estatunidenc Byron “Wookie” Landham els qui continuen amb la fantàstica col·lecció «The Jazz Guitar Trios», aclamada per la crítica internacional de jazz en Down Beat, All About Jazz o Jazztimes. 

Tots els concerts començaran a les 22.30 hores, enguany en un nou enclavament dins del nucli urbà de Riba-roja, on el veïnatge i visitants podran gaudir del jazz en directe a la llum de la lluna. 

“El Ribajazz s’ha convertit en una cita imprescindible per a les nits de l’estiu, que cada any, congrega a un major nombre d’amants d’aquest gènere de dins i fora del nostre municipi’, assegura l’alcalde de Riba-roja, Robert Raga, i matisa ‘enguany comptem amb un magnífic elenc d’artistes que captivaran a l’espectador en un marc únic, amb un encant especial, com és la Plaça de la Torre’

En anteriors edicions, el Ribajazz va tindre un gran acolliment del públic, atret per grans figures del jazz com Perico Sambeat, Antonio Serrano, Carlos Gonzálbez, Ramón Cardo, Carme Canela, David Pastor, Kiko Belenguer, Albert Sanz, Ricardo Belda, Arantxa Domínguez, Ester Andújar, Víctor Jiménez, Kontxi Lorente, Eva Romero, Luís LLario, Felipe Cuccierdi, Matt Baker, Mariano Steimberg, Alberto Palau. 

Els vertaders amants d’aquest gènere musical tindran l’oportunitat de viure i escoltar en primera persona composicions originals i en directe d’artistes nacionals i internacionals, les entrades anticipades es poden adquirir ja en Instanticket.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà