Riba-roja garanteix unes festes segures amb un dels seus majors dispositius de Seguretat Ciutadana

Es mobilitzarà a més de 100 agents de la Policia Local, la Guàrdia Civil i autonòmica

L’Ajuntament de Riba-roja ha posat en marxa un dels majors dispositius de seguretat fins hui per a supervisar les seues festes juvenils de Fadrins que se celebraran en el municipi fins al pròxim 26 d’agost.

En concret, es tracta d’un “pla de seguretat integral” coordinat per l’alcalde Robert Raga al costat de la prefectura de la Policia Local i la Regidoria d’Emergències que mobilitzarà en total a més de 100 agents de la Policia Local, la Guàrdia Civil i la Policia autonòmica, a més de serveis d’emergència i campanyes de prevenció.

Així, la Policia Local de Riba-roja compta amb un Lloc de Comandament Avançat (P.M.A.) des del qual es coordina un avançat sistema d’imatges en directe per cambres i drons, a més de la Unitat de Violència de Gènere i Menors i la Unitat Canina.

“El nostre objectiu des de l’Ajuntament és oferir als nostres joves unes festes segures i previndre qualsevol tipus de problema, de manera discreta però efectiva” ha assenyalat Raga qui ha explicat que “s’ha convertit en zona de vianants tota la zona i s’ha posat en funcionament un servei gratuït d’autobusos per a reduir al màxim qualsevol tipus d’incidència amb vehicles”.

D’aqueixa manera, l’Ajuntament ha tornat a implantar el ‘Bús Jove’ que permet que qualsevol veí o veïna del municipi es dirigisca fins a la zona festiva i torne a la seua casa de manera segura i amb un amplie ventall d’horaris i de punts de recollida a través de les més d’11 urbanitzacions de Riba-roja.

Les festes compten novament amb un Punt Violeta d’atenció i prevenció a les agressions sexistes, que per primera vegada està aplicant el nou protocol municipal presentat aquest passat dimecres 16 d’agost per la Regidoria d’Igualtat.

“Volem que la gent gaudisca i s’ho passe bé i per això apostem per un ampli dispositiu que va des de la prevenció a la capacitat de resposta ràpida en cas d’incident a través de nous sistemes tecnològics que hem anat implantat aquests anys com a aposta de modernització de la nostra policia local” ha destacat l’alcalde qui ha assenyalat “la intensa col·laboració amb la direcció festiva de Fadrins i tots els agents socials implicats” a qui agraeix el seu treball, a més de remarcar que es tracta d’unes festes que atrauen a milers de joves de tota la comarca i de l’àrea metropolitana de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà