Territori Jove amplia l’horari d’oci nocturn i cap de setmana

territori jove

Riba-roja potència el desenvolupament de la joventut amb un programa de serveis i activitats

L’Ajuntament de Riba-roja segueix amb una aposta ferma de proporcionar programes de joventut destinats a empoderar a la nostra joventut i enfortir la connexió entre els joves i el nostre municipi. Territori Jove, l’espai dedicat a joves de 12 a 30 anys, que s’ha convertit en l’epicentre d’activitats i entreteniment juvenil, ha ampliat l’horari d’oci nocturn i cap de setmana. Ara, els divendres i dissabtes, Territori Jove estarà obert fins a la mitjanit, i els diumenges de 17 a 21 hores, brindant un lloc segur i emocionant perquè els joves gaudisquen del seu temps lliure.

Des de la seua inauguració a la fi de maig, Territori Jove ha registrat la inscripció de 329 joves. Este espai s’ha convertit en un lloc de convivència, responent a les necessitats, gustos, inquietuds i preocupacions dels joves del municipi. En definitiva un espai ple d’oportunitats per a la Joventut on s’ofereixen diversos programes.

Programa PRIM: Fomentant el Desenvolupament i la Participació Juvenil

El Programa PRIM (Pertinença Integral Municipal) és una iniciativa dirigida a joves de primer d’ESO. Amb l’objectiu d’enfortir els llaços entre els joves i el municipi, este programa busca garantir que l’oci i el temps lliure s’utilitzen de manera productiva. A partir del 21 d’octubre, els dissabtes de 16.00 a 20.00 hores, els joves tindran l’oportunitat de participar en activitats d’alta qualitat i gratuïtes. Les activitats inclouran xarrades sobre igualtat, temes LGTBI, esdeveniments culturals, visites institucionals, activitats en col·laboració amb la policia local, campaments a l’aire lliure i orientació acadèmica.

Programa Orientate: Guiant als Adolescents

El Programa Orientate, destinat a adolescents de 12 a 20 anys, s’ha dut a terme des de setembre. Ofereix orientació personal tres dies a la setmana a la vesprada, brindant als joves el suport necessari per al seu desenvolupament.

Taller de Gestió Emocional per a Adolescents

Al setembre, es va llançar el Taller de Gestió Emocional per a adolescents de 12 a 15 anys. Este taller se centra en la consciència i regulació emocional, habilitats socials, autoestima, prejudicis, bullying, ansietat i depressió, proporcionant als joves eines essencials per a enfrontar desafiaments emocionals.

“Estem compromesos a brindar a la nostra joventut oportunitats per al seu desenvolupament integral i la seua participació activa en la nostra comunitat. Els programes i l’horari nocturn ampliat en Territori Jove són testimoni del nostre compromís continu per a enriquir la vida dels joves de Riba-roja.” – destaca David Barbancho, regidor de Joventut.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà