Riba-roja llança 2.170 Bons Comerç de 100 euros

bono comercio ribarroja

50 euros els aportarà la ciutadania i els altres 50 euros, l’Ajuntament

L’Ajuntament de Riba-roja posarà en marxa a partir de novembre el ‘Bo Comerç’, amb la col·laboració de Càmera valència, Caixa Popular i Agrupa, (Associació de Comerciants i Professionals de Riba-roja de Túria,) destinat a impulsar el consum i l’activitat econòmica del municipi, dinamitzant el teixit comercial a través de les compres en els comerços locals, al mateix temps que s’ajuda a la despesa familiar.

A fi de fomentar la implementació de la Campanya ‘Bono Comercio Riba-roja’, l’alcalde Robert Raga ha subscrit esta setmana un conveni de col·laboració amb el president de Càmera València, José Vicente Morata. En virtut del conveni, este organisme participarà en la promoció de la campanya, així com en la gestió d’esta. Per a això, la Càmera de Comerç habilitarà un portal web en el qual estaran inscrits tots els comerços participants en la campanya i en el qual la ciutadania puga adquirir els bons.

L’Ajuntament posarà en circulació un total de 2.170 bons per valor de 100 euros, dels quals 50 euros els aportarà la ciutadania i els 50 euros restants, els assumirà el consistori.

La campanya estarà circumscrita per als empadronats en Riba-roja majors de 18 anys.

Per a aconseguir el bo, la ciutadania haurà d’inscriure’s en la web www.bonocomercioribarroja.com, aportar el seu DNI/NIE i abonar 50 euros mitjançant targeta bancària. No obstant això la quantitat del bo serà de 100 euros, el saldo dels quals podrà utilitzar de manera parcial en diverses compres. La venda de bons al públic serà del 13 de novembre al 31 de desembre.

Del total de bons emesos, 200 estaran seran reservats a la seua adquisició per persones majors de 65 anys, els qui podran assistir físicament, entre el 13 i el 24 de novembre de 2023 a l’Agència de Desenvolupament Local (C/Eusebio Benedito, 30), en horari de 9 a 13 hores. En el cas de no esgotar-se este contingent, es posaran a la venda a partir del 27 de novembre, fins a fi d’existències.

Els interessats seran beneficiades amb un sol bo, que destinaran a realitzar les compres en els comerços de proximitat del municipi, i serà compatible amb qualsevol tipus de descompte, oferta o rebaixa disponible en l’establiment comercial per al producte que es desitja adquirir.

La web recollirà un llistat de tots els comerços adherits a la campanya. Riba-roja compta amb 396 comerços de diferents sectors d’activitat. Tots aquells que arrepleguen les bases podran adherir-se a partir del 26 d’octubre. Com a aportació a la campanya, Càmera València posarà a la disposició dels comerços adherits un suport tècnic que els facilitarà suport en matèria de canvi del bo.

Esta iniciativa pretén ser un revulsiu a la situació econòmica que en els últims anys ha crescut el poder adquisitiu de les famílies. La inflació i la Guerra d’Ucraïna ha provocat un fort increment dels costos energètics i en els aliments. A això s’uneixen les conseqüències que la COVID-19 va tindre en el sector comercial i que va suposar un menyscapte en els seus recursos i el gran augment que van experimentar les compres per internet, en perjudici dels xicotets comerços.

Raga ha ressaltat ‘el suport econòmic als xicotets comerços ha sigut un compromís ineludible des que es decretara l’estat d’alarma per la Covid, així -ha matisat- el comerç local és el motor econòmic del nostre municipi, al qual continuarem secundant igual que ajudem a les famílies en la seua despesa diària’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà