Riba-roja sol·licita a Correus oficines d’atenció pública en els polígons per a les empreses

polígonos Riba-roja

El ple aprova reclamar una millor assistència i servei de Correus en un àmbit econòmic

El ple de l’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha acordat per unanimitat elevar a Correus que implant un servei d’atenció en els polígons industrials.

La proposta signada per tots els partits incideix en la importància estratègica que exerceix, en l'actualitat, els sectors industrials repartits pel terme municipal i que ocupen una extensió de més de més de 6’5 milions de metres quadrats. 
A més, alberguen més de 800 immobles ocupats o susceptibles de ser ocupats per les empreses. En algunes ocasions, alguna d'aquestes empreses situades a Riba-roja de Túria compta amb un bagatge enorme en l'àmbit internacional i tecnològic. 

Per això, el ple subratlla la importància d'aquest sector com a motor econòmic en el conjunt de la societat local fins al punt que es considera per a l'administració pública “una obligació en la millora dels serveis que es presten des de qualsevol àmbit, atés que suposen un factor importantíssim com a motor econòmic, així mateix la cerca de millora o implantació de serveis que depenguen d'altres entitats”. 

La proposta considera que en l'actualitat és una necessitat i una reclamació històrica per part dels empresaris i agents econòmics la instal·lació i l'increment dels serveis prestat pel Grup Correu-vos, dependent del Govern d'Espanya, en el conjunt global de Riba-roja de Túria en tots els àmbits i tasques que duen a terme des de la citada empresa estatal. 

Hui dia, les empreses que operen i porten cap el seu treball en els polígons industrials han de desplaçar-se fins a 6 i 7 quilòmetres fins al nucli urbà de Riba-roja de Túria per a gestionar les seues necessitats en virtut dels serveis que presta actualment Correus. A més, en els polígons industrials existeixen diversos immobles de domini públic amb una infraestructura aprofitable i que podrien ser la seu permanent del demandat servei de Correus. 

La instal·lació de la futura seu de Correus “lluny d'aparentar un aïllament major que l'existit en determinats anys en les àrees industrials respecte a la zona residencial i comercial del terme, suposaria una millora general d'eixes zones, evitaria desplaçaments innecessaris per part dels responsables d'eixes qüestions, tal com han transmés eixes empreses, s'aconseguiria així un augment de valor afegit al qual, de forma intrínsecament, ja posseeixen les àrees empresarials de Riba-roja de Túria”. 

Els serveis que s'haurien d'oferir en les futures instal·lacions abastarien la prestació del servei d'oficines i atenció al públic, establiment del servei de “apartats” i la prestació del servei de “citypaq estafeta” que permetria als usuaris rebre paqueteria de qualsevol operador existent en el terme municipal. Aquest servei permet recollir paquets i també enviar-los. 

L'alcalde Robert Raga ha afirmat que aquestes reclamacions a Correus “suposen un pas més que dona aquest ajuntament per millorar els serveis i dotar a la nostra localitat de les prestacions que en matèria econòmica necessiten les nostres empreses en la seua funció de constituir-se en el motor i dinamitzador de l'activitat industrial, un referent i un exemple per a la resta de polígons industrials de la Comunitat Valenciana”.
Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà