El projecte Guardian rep el premi go!ODS de l’ONU i la Fundació Rafael del Pino

premios ribarroja

Es reconeix la labor innovadora i de protecció del medi ambient

ONU Espanya i la Fundació Rafael del Pino han fet lliurament a l’Ajuntament de Riba-roja el passat 22 de febrer del premi nacional go!ODS que reconeix la seua labor innova-daura i de protecció a la vida i als ecosistemes terrestres amb el projecte Guardià.

Així, els regidors José Ángel Hernández i José Luis Ramos han rebut a Madrid de la mà de la presidenta del Pacte Mundial de l’ONU España Clara Arpa i de la presidenta de la Fundació Rafael del Pino, María del Pino, un guardó ‘més’ que posa en valor el caràcter preventiu contra incendis i de regeneració de l’aigua residual basat en sistemes de tractaments i de canons anti-incendis “innovadors”.

Al costat de l’Ajuntament de Riba-roja han sigut reconeguts l’ajuntament de Paterna amb qui comparteix el projecte, i l’empresa Hidraqua amb la qual mantenen una col·laboració públic-privada “que pararà a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i sumar a la protecció i sostenibilitat de l’entorn natural” ha explicat Hernández.

“Eixa col·laboració amb *Hidraqua demostra el fructífer que és apostar per projectes *in-*novadores amb el sector privat amb el qual mantenim múltiples *iniativas que permeten modernitzar el municipi, alhora que fomentar la formació, la sensibilització o la crea-*ción d’ocupació” ha afegit el regidor de Foment econòmic.

El regidor d’Emergència Climàtica i Agenda 2030, José Luis Ramos, ha assenyalat “que la situació crítica de sequera i de riscos d’incendis cada vegada major obliga al fet que les institucions prenguem mesures per a afrontar el risc i sobretot, no perdre la relació urbà-forestal”.

“Guardian és un gran projecte de caràcter europeu que convidem a emular en més municipis i fins i tot, a millorar parar continuar sumant al repte de la crisi climàtica que és cap de bestiar-ponsabilidad de tots” ha sentenciat Ramos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà