El director general d’Esports visita el poliesportiu de l’Eliana

deportes Eliana

L’alcalde i el regidor d’Esports li mostren les instal·lacions

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, junt amb el regidor d’Esports, Vicente Zamora, van acompanyar fa uns dies el director general d’Esports de la Generalitat, Luis Cervera, en la seua visita al poliesportiu municipal.

La comitiva, en la qual també va participar la tinenta d’alcalde, Marta Andrés, i l’esportista olímpica local, Concha Montaner, va servir perquè Cervera coneguera les pistes i els espais esportius.

“Unes pistes que són visitades cada dia per centenars de veïns que aprofiten estes instal·lacions per a practicar esport. Des de l’Ajuntament de l’Eliana fomentem la vida saludable i tractem d’oferir una oferta esportiva completa a la ciutadania”, ha comentat l’alcalde.

El poliesportiu compta amb pistes de tenis, futbol, futbol 8, frontó, voleibol platja i d’atletisme. A més, disposa d’un pavelló central cobert que ofereix espais per a la pràctica de flamenc, ball, aeròbic, dansa o arts marcials i un pavelló auxiliar on també es practica voleibol. L’Eliana compta també amb un trinquet i un carrer Galotxa per a practicar la pilota valenciana.

“Hem pogut ensenyar el nostre poliesportiu municipal al director general d’Esports de la Generalitat. Ha visitat les instal·lacions i hem pogut conversar amb ell projectes de millora per als espais”, ha explicat Torrent.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà