Controlat l’incendi que ha obligat a desallotjar 30 viviendes a Masia de Traver

Galeria 11 Fotos
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja
incendio riba-roja

El foc s’ha iniciat a la zona boscosa de l’urbanització

L’incendi originat aquesta vesprada en la zona boscosa de Masia de Traver ja està controlat. Gràcies a la ràpida intervenció dels mitjans aeris i terrestres juntament amb el sistema de prevenció d’incendis Guardian, que a través de les torres SIDEINFO, ha permés servir de suport a les operacions terrestres i a les unitats de bombers, contenint inicialment l’impacte i ha sigut determinant.

El foc no ha produït danys materials ni personals i els propietaris de les 30 vivendes desallotjades ja han pogut tornar a les seues cases, amb la precaució de mantindre les finestres tancades , per a evitar el fum a conseqüència del vent de sud-oest.

Els efectius continuen a aquesta hora en la zona per a evitar qualsevol rebrot del foc.

En la zona han treballat, fins que ho ha permés el vespre, quatre mitjans aeris, i romanen tres dotacions del Consorci Provincial de Bombers i sis unitats dels bombers forestals de la Generalitat, així com patrulles de Guàrdia Civil, Policia Local i Policia de la Generalitat.

Nombrosos veïns han seguit les labors d’extinció des de terrasses i terrats dels voltants, sense que fins ara hi haja dada algun sobre la superfície afectada per les flames.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà