El Conservatori de Riba-roja posa en escena Mamma Mia! El Musical

La producció compta amb 60 estudiants amb música i veu en directe

Divendres que ve 3 de maig, a les 19 hores, el Conservatori Professional Municipal de Música presentarà a l’Auditori Municipal de Riba-roja de Túria, una adaptació del popular espectacle Mamma Mia. Una producció musical que rendix tribut a la mítica banda sueca que ens va enamorar entre 1972 i 1982 i que va estar conformada per Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson i Anni-Frid Lyngstad.

Este emocionant espectacle comptarà amb música i veus en directe, interpretades per l’alumnat de Cant i Cor d’Ensenyaments Professionals i un grup instrumental format per estudiants i professors.

La producció del musical representa una nova col·laboració entre el Conservatori Professional de Música i l’Auditori Municipal, que proporciona als estudiants una experiència semiprofessional. La participació tant en la part musical, com en tot el procés creatiu, des de l’escenografia fins al vestuari, la il·luminació i el so, és summament valuosa per a la seua formació i els prepara per al món laboral.

‘No podem estar més orgullosos d’este projecte interdisciplinari tan important acadèmicament per als futurs professionals que isquen dels nostres conservatoris. És una ocasió per a aprendre, experimentar i com no, gaudir del seu talent i dedicació’, assenyala Eva Lara, regidor d’Educació.

En este context, els propis estudiants no sols van proposar el projecte al professorat, sinó que també van participar activament en l’adaptació d’esta singular versió. La coincidència amb el 25é aniversari de l’estrena mundial de Mamma Mia i la celebració del mig segle des de la victòria de ABBA en el Festival d’Eurovisió en 1974 fan que este projecte siga encara més especial. A més, en impulsar un projecte d’estes característiques amb alumnat jove de cant, es busca no sols mantindre el repertori tradicional, sinó també desenvolupar el repertori de la música moderna des del conservatori.

Amb la posada en escena de Mamma Mia el Conservatori continua apostant per l’educació vocal i coral, i esta producció marca el seu retorn als escenaris després de muntatges anteriors de 7 Cantates Corals (2009 a 2015), l’Òpera dels tres penics (2011) i el Musical Annie (2016). L’espectacle, amb una duració de 90 minuts, comptarà amb la col·laboració especial de l’alumnat del Conservatori Professional Municipal de Dansa per a la posada en escena.

Este esdeveniment ressalta, una vegada més, la singularitat del municipi de Riba-roja de Túria, que compta amb dos importants centres d’ensenyaments artístics professionals i la importància de la cooperació entre les regidories d’Educació i Cultura per a fomentar la creació artística.

Les funcions seran el divendres 3 de maig a les 19 hores i el dissabte 4 de maig a les 18.30 hores. Tots dos dies l’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà