El Club de Lectura de l’Eliana compleix 20 anys

Ha comptat amb la trobada literària amb l’escriptora Rosario Raro

El Club de Lectura de l’Eliana ha celebrat l’acte de commemoració del seu 20é aniversari. I ho va fer amb una trobada amb més de 100 lectors, membres de l’entitat i autoritats locals i que va comptar amb la presència de l’escriptora Rosario Raro, amb qui van poder intercanviar impressions sobre la literatura i reflexions al voltant de les lletres.

L’acte va servir també per a presentar el seu nou llibre ‘Prohibida a Normandia’, una novel·la basada en la gesta de la reportera Martha Gellhorn, qui va relatar de primera mà aquesta etapa definitiva de la guerra.

L’aniversari del Club de Lectura va obrir amb la representació d’‘Amsterdam’ a càrrec de Teatreliana, que va portar a escena el relat guanyador del XXI certamen Escrits a la Tardor. A més, va servir per a posar en valor a aquesta longeva entitat que ha vingut impulsat diverses accions culturals com ara ‘Llibres en pantalla’, excursions culturals o cafés literaris i que ha llegit, al llarg de tot aquest temps, prop de 400 títols.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha recordat que aquesta iniciativa va nàixer de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament i ha felicitat els seus integrants, als qui ha animat ‘a continuar fomentat la lectura i la cultura en el nostre municipi’.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà