Pau Andrés, candidat de Guanyem a l’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve

candidato guanyem SAB
Héctor Illueca, Pau Andrés i Aita Mas.

Presa el relleu del portaveu de la plataforma Ramón Orozco

La plataforma Guanyem -Compromís, Podem i Plataforma Veïnal SAB- ha presentat al que serà el seu candidat a l’alcaldia de Sant Antoni de Benaixeve per a les pròximes eleccions. Pau Andrés prendrà el relleu de l’actual portaveu del grup municipal, Ramón Orozco.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de la vicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas (Compromís), del Vicepresident segon Héctor Illueca (Podemos) i de Ramón Orozco, que va repassar el camí de Guanyem en els últims 8 anys, emplaçant a l’auditori a mantindre “la il·lusió d’un projecte transformador”.

Per part seua, el nou cap de llista es va mostrar entusiasmat “per encapçalar aquest ampli espai progressista i municipalista, de veïns que han contribuït a formar les bases de Sant Antoni de Benaixeve, amb la convicció que hi ha alternatives possibles i desitjables” i va posar l’accent en “la falta de progrés en els serveis i les infraestructures del poble; i va criticar la falta de diàleg i de cerca de consensos de l’actual govern” d’AISAB, PSPV i Ciutadans. 

Héctor Illueca va fer referència a la importància d’aquestes forces polítiques “que van nàixer de la desil·lusió de la crisi econòmica i política del 2008, i que malgrat les dificultats d’aqueix període van revitalitzar el valor de la política com a eina per a construir projectes polítics inclusius i sostenibles”. A aquestes paraules es va sumar Aitana Mas, destacant el valor clau de la política a nivell local, ja que és en aquesta en la qual “dia a dia es treballa cara a cara amb els veïns i veïnes, on els resultats de les polítiques són més immediats, la qual cosa redobla la responsabilitat i el compromís dels qui cobreixen càrrecs de representació política”.

L’aspirant a l’alcadía va tancar l’acte emplaçant a l’auditori a sumar-se activament a aquest projecte que té com a horitzó “transformar Sant Antoni de Benaixeve, ampliant la participació i la diversitat de veus, aprofitant del capital social i humà existent, i cuidant l’entorn en el qual viuen gràcies a Guanyem”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà