Nou Govern de Sant Antoni: alcaldessa d’UCIN, dos tinents d’alcalde del PP i una regidora de Vox de ‘col·laboradora’

ayuntamiento

Eva Tejedor es puja el sou 10.000 euros

El nou govern de Sant Antoni de Benaixeve, del qual fins ara únicament es coneixia l’alcaldia d’UCIN,-tant Vox com Guanyem han manifestat que no formen part-, estarà compost a més per dos dels tres regidors del PP que seran nomenats primer i segon tinent d’alcalde i per un dels dos regidors de Vox que serà “membre col·laborador” de l’alcaldessa.

El pròxim dilluns està previst la celebració del ple d’organització en el qual es portaran també els sous.

La nova alcaldessa i única regidora del seu partit (UCIN), Eva Tejedor, portarà al ple una resolució d’alcaldia en la qual estableix la formació d’una Junta de Govern Local en la qual estaran només dos dels tres regidors del PP, que li van donar el seu vot en la investidura. Luis Trejo, que serà el primer tinent d’alcalde, i Pedro Enrique Pérez, segon tinent d’alcalde.

El portaveu del PP figura com a representant en la EMSHI, mentre que en la Mancomunitat Camp de Túria serà l’alcaldessa i com a vocals Luis Trejo i
Pedro Enrique Pérez.

Totes les delegacions de moment continuaran en mans de l’alcaldessa, ja que no s’ha establit el repartiment de delegacions entre els regidors.

Així mateix es designa com a “membre col·laborador” de l’alcaldia, en règim de dedicació exclusiva i a temps complet, a un dels regidors de Vox, María José Esteve, amb la funció de “coadjuvar” a la consecució dels objectius que s’establisquen Cultura, Joventut i Noves Tecnologies.

L’alcaldessa estarà alliberada al 100% i cobrarà un sou de 46.650 euros bruts anuals, 10.000 més que s’antecessor, Enrique Santafosta, que estava al 75%.

Es manté un lloc d’assessorament i confiança d’Alcaldia com a personal eventual al servei de l’Ajuntament que cobrarà 30.000 euros a l’any, 8.000 euros més que la passada legislatura.

En l’oposició es situen tota la resta de regidors: els cinco d’AISAB, els dos de Guanyem, el tercer regidor del PP i el segon de Vox.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà