GuanyemSAB celebra les millores en el transport per a Sant Antoni impulsades pel Botànic

pau andres

Es multipliquen per quatre les línies d’autobús que donaran servei

El portaveu del grup municipal GuanyemSAB, Pau Andrés, ha valorat “el nou model de transport interurbà impulsat pel Govern del Botànic en la Generalitat suposa una millora sense precedents en les connexions per a Sant Antoni de Benaixeve. Celebrem l’adjudicació del nou servei ja que es dona compliment a una de les demandes històriques del nostre grup municipal”.

Des de GuanyemSAB destaquen que les línies que donaran servei al municipi de Camp de Túria passen de dos a huit, les freqüències es multipliquen per 3 en dies laborables i es dupliquen els trajectes en caps de setmana.

A més s’amplien les rutes amb connexions directes a l’Hospital de Llíria o a les Universitats i San Antoni comptarà per primera vegada amb dues línies de bus nocturn.

Destaca el portaveu i també diputat del Camp de Túria per Compromís que “la nova concessió per als pròxims 10 anys donarà més oportunitats formatives i laborals a la nostra població. Es tracta d’una aposta dels governs progressistes pel transport públic de qualitat,que afavoreix una mobilitat més sostenible i una major autonomia per a les persones que no disposen de vehicle privat”.

Des del grup ecologista i progresista anuncien que continuaran treballant en les millores del transport públic com un dels eixos prioritaris de la seua acció política per a aquesta legislatura. Per a això, demanaran una major implicació al govern municipal perquè reivindique a la Generalitat la incorporació d’un nou accés al baixador de La Vallesa que podria donar servei a Colinas.

També reclamaran una solució a l’alcaldessa de San Antoni de Benaixeve, Eva Tejedor, després de la desaparició del bus a demanda municipal que connectava els diferents barris del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà